Wednesday, January 26, 2011

Penilaian Menengah Rendah

heyyy :) i'm new here. saje nak testing testing buat blog. aku tgk org buat mcm best jee kan kan? hmm aaaaa ntah laa, tak tahu nak ckp ape. hee baru la katakan :) you all can call me lynn. yg mane tak nak pggl name tu pgl je la nme penuh aku Nur Liyana Binti Abdul Khalid. hahha pilih je mane mane yg korang nak panggil. jgn name ayah aku dah laa. i'm going fifteen this year. Ouchh ! PMR this year. huhhhhhhhh :( menakutkan laa. aku harapan parents, cikgu cikgu, pihak sekola and diri aku sendiri. takt takut ! but never mind i can handle all of this, hahha (betul ke ayat bi aku tu) . bnyk yg interesting about me yg aku nak share kat sini. hahha perasan lebih, (aku mmg mcm tu) :) i'm not arrogant person okay? tapi aku pelik org selalu ckp aku sombong? hmm.. nak buat mcm mne dah mulut org nk ckp. tapi ape ape pun bile korang dah kwan dgn aku mesti gempak gile. setiap saat korang akan igt aku ! hahahah overnyeee. tapi betul tak caye tnye member member aku. tu je lah kot, okay la.
 SALAM PERKENALAN DARI SAYA BUAT AWAK SEMUA :)