Thursday, March 17, 2011

lama tak post !

 helloooooo....
hmm lame tak post. sbb lame tak online, yelah budak nak pmr kan mane boleh bukak internet. hahha poyo gilee. 
ehh pening pulak tulisan senget. tegak je lah. 
haa, aku nak share something nie. tapi aku tak expect gile bnd ni happen tau. hmm sedih lah,
lautner dah tahu psl hbgn aku dgn evans. mule mule seem like he angry but after i explain everything he be fine.
(wahh speaking gitu) haha poyo je.
mmg terkejut gile bile die msg then ckp mcm2.
tapi biar lah, malas dh nk pkir. sbb mama ckp biar lelaki menaruh harapan dekat perempuan jgn perempuan menaruh harapan dekat lelaki
haa amek kau kne ceramah dgn mama tersayang. tapi betul jgak ape yg mama ckp tuh kan? so aku taknk fkir ni semua lg, aku nak belajar. hbs spm then msuk universiti smpai dpt jadi PENSYARAH baru fkir ni semua.
hehe ckp je lebih, pdhl tak serious mane pun.
takpe lah maybe ade jodoh aku dgn die ade lah. kalau tak takpe lah. terima je dgn redha kan ? :)
haa lg satu haritu aku punye berani crite dkt mak aku psl azri hakim. hahha hebat akk? berani tau ! korang berani? heheh. mama ckp tak kesah tapi tak yah kapel tggu lps belajar. then aku pun okay lah.


walaupun crite dkt mama psl azri hakim tapi dlm hati sbnrnye nk crite psl org laen :p

No comments:

Post a Comment