Saturday, April 9, 2011

3 amanah the best and hott

mungkin ade yg tak suke dgn tajuk aku, haha ade ke? asal korang tak suke? fkir tajuk korang best sgt lah. hahha dush joke joke. 

first thing first, anis liyanaaaa saya rindu awakkk. bile nak dtg sini lg? rindu sgt2, dah la awak berjauhan dgn saya. dekat labuan pulak tu. aduhduh. nanti hujung tahun dtg sni lg tau. nak jmpe and peluk2 awak. hee ops terlebih sudah.
tweet tweet.
haa ini dia budak comel itu, rindu gile tau tau? suke tgk pipi die, hahah sme mcm sye kan. iloveyoumuchyyy~



ohh okay sudah sudah, aku dah lari dari topik ni, hehhe takpe dah terlalu rindu sgt so perasaan itu harus diluahkan kalau disimpan boleh jadi gila tau mcm org dekat sepilok tu ! haha. 
as you all know, tahun ni tahun aku... tahu ni tahun 2011 lah. and aku pun dah 15 tahun. yay dah besar. hahha. (tulis dgn perasaan yg bangga) wueks. huhu. tahun ni aku akn menduduki peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR).
apa? korang dah alami exam tu. aduh bestnye. aku ni bru nak alaminye. takot tau. aku nk dpt straight A. nak bangge kan parents and teachers :) hehhe, belajar pun belajar lah jugak tapi time happy enjoy lah sehabis mungkin kan?  3AMANAH this year mcm last year jgak. always happy dgn qayyum dan ariff. haha takde dorang sunyi weh kelas, takde aku lagi sunyi kelas :D
haha perasan, tapi betul ape tak cye tnye dieee. spe die? tak yah tahu sibuk je nak tahu hal org, gedik ! hhaa. okay lah sudah sudah hais aku ni tak habis2 dgn perasan. hari hari aku excited nak pergi sekolah. nak tahu knpe? first, mesti lah nak belajar. second rase happy bile dlm kelas tu aman je and buat lawak. bile happy2 tu rase hilang je semua stress tau. kdg2 aku dgn eyra gelak smpai perlu pergi ke tandas tau. haha korang ni fhm2 je lah buat ape ke tandas kalau dah gelak secara berlebihan. lepastu kalau happ sgt smpai lupe yg kita akan amek PMR tahun nie. haa smpai mcm tu sekali. ish ish, teruk betul 3 amanah ni lah. hehehe ni die gmbar2 kite org yg gilakk.

haaa tgk gmbar ni betul betul. penuh dgn kegembiraan tau? chilll guys :)

okay ni pulak gurls yg comel and cantik2 belaka. hahah dah dah perasan kang korang ni semua, we laugh together we share together i love you alll :))

haa, mcm mane? best tak tgk gmbar? ape tak best? eleh jeles tuh sbnrnye. haha. bru tgk dah best kan yg aku dlm kelas tu lg lah best. happening je tau. terlupa sebentar segala masalah yg dihadapi. best tau, aku harap sgt friendship kite kekal dan tahan lama. eh eh ade gmbr lg. tgk di bawah
gambar ni kite org berempat je, sbb time ni buat folio sivik. lgpun yg lain tgh busy buat kerja sekolah, rajin lah katakan. tgk gmbr aku dpn skali. comel tak? haha perasan gile. yg tdung pink tu eyra yg pkai spek tu wan and sebelah wan afiqah. :)

siapa bilang gadis melayu tak menawan tak menarik hati tiada memikat. huhu dush comelnyeee kawan aku. ni eyra classmate aku lah. duduk sebelah aku di belakang azri dan ikhwan. kite org ni pntg free gelak je. die ni pulak asal aku ckp skit je gelak. heheehe, rugi lah korang tak kwn dgn eyra. wlupun senyap tapi wuuuuu. hahah fhm2 sudah. 


dah lah bnyk sgt gmbar kang boring pulak tgk kan? eh tapi ade lg nak tunjuk, hari tu kite org buat kerja seni. kebetulan wan nor atirah bw kamera. so apa salahnye amek gmbar sekali kan? korang ckp slah? dush amekk kau =='

ni dia, hasil kerja budak 3 amanah. cantik kan? tapi lg cantik kalau takde tgn budak dua org tuh. sibuk je. haha. tak sgke pulak kami ada bakat seni, duhh perasannye. aku punye mne eh? tah la aku pun tak perasan. tapi pape pun mmg cntik, nak tgk secara real dtg DTHO pergi ke kelas 3 amanah then dkat reading corner ade :))

haa, kerja dah siap ape lg. amek gmbr lah kan kan? asyik gmbar dgn eyra je. hbs tu nak buat mcm mne dah comel sgt. tetttt perasan. eyra tak ready dlm gmbr ni kan? sbb tu aku suke. haha yg penting aku okay dlm gmbr nie. knpe aku tutup mulot haa? malu dehh aku kan pemalu orgnye =='
eh jap kat blkg tu ade syukriah :) yg belah kiri sne jazmina and hasnaa :)

okay ni gmbar terakhir, aku suke gmbar ni. candid lah katakan. aku tgh bukak buku pun org nak amek gmbr. hahha hesh tu belum lg yg minta autograf? ahh ade ke yg mintak? takde pun sbnrnye, aku tipu jeh. suke gile lah gmbar ni. tak tahu knpe? looks natural gituh :)


okay sekian, itu saja dari saya. tgk lah gmbar2 di ats ye. and beri comment. nak comment dlm hati pun boleh. hee byee readers ilove you ~


2 comments:

  1. wooooohhhooooo <33 ada gambar saya! hoho. thankyou kawan. miss u so much too. nnt lps PMR kita dtg sana. nk peluk lynn jugak oww. heee. sabar yeh. ily imy :)))))))

    ReplyDelete