Friday, May 6, 2011

freaky friday :)


hello readers.
hmm boring lah. knpe boring? entah aku pun tak tahu. esok exam. aku risau nie. aku tak nak dpt result yg teruk lagi. tapi risau risau pun aku nk gak update blog :p
takpe nak release kan stress skjp. yelah gugup doh nk exam. nnt tk dpt best result confirm kne bebel. hesh never mind. you can do it lynn :)

btw, aku just nak crite. haritu aku and member of 3A ade buat experiment. haha lawak lah. punye la excited nak buat experiment. yelah masing2 nak jadi doktor kan. so semua dah perasan kononnya jd doktor time tu. haa doktor apenye. nasib baik ambulance tk dtg tau. ade accident yg berlaku. haha :p ni yg aku nak cite.

lepas bonda tersayang bg arahan ape lg semua g amik barang. aku group dgn eyra euqien izyan and dekcik. kite org ni tak lah pndai mne nk buat experiment tapi kecoh je lebih. tahu sbb ape kecoh? haa sebab acap duk amek gmbar. kite org mmg tak boleh nmpk kamera mesti nak snap pic :P itulah die pelajar 3amanah (:

then tgh kelam kabut amik barang semua dah ready nak buat nie. excited gile. tiba tiba test tube yg eqin pegang bomm pecah ! ohh tidak. menjerit aku. haha. takot la weh. kot kot kne muka ke. hbs tahi lalat aku :p haa ape lg semua kecoh duk kumpulkan kmpln kite org. haha tapi yg plg best kite org tk rase bersalah pun. buat relaks je :) actually salah kite org sbb tak bce instruction betul2. spatotnye calcium carbonate kne cmpur dgn limewater. tapi kite org g cmpur dgn potassium magnate. hahha ape lah. mcm mne nak jd doktor ni. nsb baik eqin tak ape2.
okay ini sebelum test tube pecah, sempat lagi tu nak pose :)

tgk tu muka aku smgt je. mcm lah tahu sgt :p

haa, kan dah pecah. ayokk sape buat.(pdhl group aku tu)


ni sebelum pecah. nmpk tak purple colour tu air die naik. tu yg buat pecah bile dah cmpur dgn galena.

dah pecah bukan nak rase bersalah. amik gmbar je lg :p
*teacher tak marah. yay yay

lepas dah pecah tu. kite org kne buat yg lain. aduh aku takde mood dah. yelah takot pecah lg kot. gegel aku. hahaha. takpe kuatkan sn=mgt demi pelajaran aku pun teruskn. cehh ayat nak best je. tibe tbe en group qayyum punye pulak pecah. haa aku igt group aku je yg salah rupanya dorang pun sme. kesian :p

tgk tu confident je, last last pecah jgak :p

cehh pndai sgt lah korang? hehe joke joke
korang mmg pandai (:

group dorang okay tak buat salah pun.
good job guys :)

group imanina pun okay, tgk tu khusyuk gile jaz.

ni contoh yg bagus mendengar kata guru. tak mcm 
group aku dgn qayyum :p

fham ke tu hisyam? poyo je muka last last
pecah jgak :p

group ikhwan nyaris2. tapi sempat diselamatkan.
haha tggi lagi epul :p

torg tgh sibuk buat experiment aku ngn dekcik sbuk
duk amik gambar. haha.

nmpk tak aku? aku dgn syafiq.

muka budka2 yg bersalah :p comel ape. haha

hee bestie :)
bonda of 3amanah
serious gile sporting :)

ni yg buat aku marah nie. aku kne lap tau. huahua.
takpe calon isteri yg baik :p
*sudah ditempah

actually bukan salah kami sebenarnya. potassium magnate tu tak boleh gune. lgpun kite tak boleh letak je test tube tu atas bunsen burner, kne gerak2 kan sikit. huh selamat. then test tube pun tak sepatotnye pecah teacher ckp. mgkn test tube tu dh lme tersimpan. pape pun nasib mmg baik semua selamat dan takde ambulance yg dtg, hehe berkat doa yg kite bce sblm mulakan pelajaran kan? heheh tp mmg best. kenangan yg melucukan :)

thats all from me, byee esok exam nak study ni. wish me luck :)
iloveyou honey.