Wednesday, February 9, 2011

cuti raya cina !

hye hye, dua pulak aku pos kan? hahha saje je. nak cite dgn korang ape yg aku buat time cuti hari tu,
firstly, tidur tidur yg lame. hehhehe yelah if skola kne bangun awalkan? so time cuti aku bgun lmbt
second,  makan makan, :) lapar doh. time skola pun mkn tak menentu, tapi takpe boleh kurus :))) hehhehe
third, study study :( haih tak boleh lari drpd study kan? yelah nk pmr la katakan kne la rajin. igtkan cuti haritu nak relaks relaks lepak dgn member tapi TAK BOLE ! kerja sekolah yg bnyk ckgu bg plus nak exam lg, hadoi penat penat.
tapi takpe SUSAH SUSAH DAHULU SENANG SENANG KEMUDIAN :) HEHHE.
ade la haritu aku pergi jalan jalan dgn fmily. pergi sigi tahu tak kite org jmpe spe? haaa jeng jeng jeng kite org jumpe die <3
cntik kan die? huh terpegun jumpe die tau? lawa gile nasb baik ade abg min yg sudi tlg amik gmbr die. thank you abg min:)
SITI NURHALIZA 
lepas tu kite org tgk le tour de langkawi sorry kalau salah eja.
best tau. walaupun malaysia tak dpt no satu tapi org kl terbaik. time malaysia last sekali smpai semua tepuk tgn. BEST BEST. walaupun aku dah penat sgt. kaki dah melecet time tu tapi tetap happy sebab dpt luangkn masa dgn family tersyg :)


lepas tu aku keluar dgn syuhada and syahirah, ala pergi jj je. kite org ni kempunan sgt nk makan dekat subway tu. haha mcm org pregnant pulak. so kite org lepak kat sne. best dpt lepak ngn dorang sporting je. tapi kan ade org marah doe aku keluar time tu. korang nk thu spe? kakak aku laa. die kan mmg selalu mcm tu dgn aku. tapi takpe aku tak kesah. hahha. lepas dah mkn kite org pergi jumpe kak peah, die balik cuti raya. arghhh rindu gle dekat die. tapi abg *** mesti lg rndu die. hehhe die siap pesan lg dekat aku "adik tolong tengok tengok kan abg *** tau. akak risau laa kalau ade budak form 3 tu nk ngorat die' hahaha. ye ye aku laksanakan tanggungjawab tu. 


nor syuhada
nor syahirah
syafiqah ismail
iloveyouu damn much <3

No comments:

Post a Comment